Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Incendiu de amploare la o mănăstire din Agigea, județul Constanța. Arde acoperișul clădirii (galerie foto+video)

ro

20 Oct, 2021 16:14 7617 Marime text

 
  • Pompierii au fost solicitați să intervină astăzi în Agigea,  județul Constanța.
  • Incendiu la o mănăstire.
  • Degajare mare de fum.

Conform primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea, este vorba despre un incendiu la o mănăstire din zona DEDEMAN din Agigea, județul Constanța.

UPDATE

Conform autorităților, arde acoperișul cladirii cu scop de cazare. Din fericire, nu există victime.

La fața locului au fost alocate cinci autospeciale de stingere, două autoscari, două echipaje SMURD și o  cisterna cu apă

Oficial de la ISU Dobrogea


La această oră, ISU Dobrogea intervine la mănăstirea Izvorul Tămăduirii din Agigea pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul clădirii cu destinația spații de cazare. La fața locului intervin din cadrul ISU Constanța cinci autospeciale cu apă și spumă, două autoscări, două echipaje smurd tip B, o cisternă, iar de la ISU Călărași și ISU Ialomița urmează să sosească în sprijin câte o autospecială de stingere.


Oficial de la IPJ Constanța

Ieri, 20 octombrie a.c., în jurul orei 16.10, polițiștii Secției 1 Rurală au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că la mănăstirea Izvorul Tămăduirii din localitatea Agigea a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-au deplasat pompieri din cadrul ISU Dobrogea care au procedat la stingerea incendiului și limitarea extinderii acestuia.

Conform primelor cercetări, s-a stabilit că un bărbat, de 67 de ani, ar fi pus foc intenționat la ultimul etaj al clădirii, într-un uscător, ca urmare a unor neînțelegeri cu starețul mănăstirii privind cazarea într-una dintre chilii.

În urma incendiului au rezultat doar pagube materiale.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Mai multe imagini în galeria foto.



















Sursa foto+video:ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii