Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Constanța. Accident rutier grav la intersecția străzilor Baba Novac cu Frunzelor. O victimă a decedat (galerie foto)

ro

02 May, 2020 10:17 12751 Marime text


În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în municipiul Constanța.

Din primele informații, este vorba despre un accident rutier produs la intersecția dintre strada Baba Novac și strada Frunzelor.

În urma impactului,a rezultat o victimă încarcerată și inconștientă. În accident sunt implicate două autoturisme.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica a transmis că la accident intervin o autospeciala de descarcerare, un echipaj SMURD B si un echipaj SAJ C.

Echipajele intervin pentru extragerea victimei. Aceasta a fost extrasă.În aceste momente, victimei i se aplică protocolul de resuscitare.

Accidentul ar fi avut loc pe fondul neacordării de prioritate, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

Accidentul s-a soldat cu două victime: o femeie traumatism toracic, transportată la spital și un bărbat de aproximativ 50 de ani, declarat decedat în urma protocolului de resuscitare. Echipaje Smurd B și Saj C2 se află la locul incidentului.

Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 10.10, un bărbat de 63 de ani a condus un autoturism pe strada Frunzelor din municipiul Constanța și, ajungând la intersecția cu strada Baba Novac, a pătruns în intersecție, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, care circula pe strada Baba Novac, dinspre Casa de Cultură către bulevardul Aurel Vlaicu.

În urma impactului, a rezultat decesul la fața locului al primului conducător auto.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii