Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE. Județul Constanța Accident rutier grav în dreptul localității Neptun. Trei victime, dintre care două au murit

ro

23 Mar, 2021 11:15 8966 Marime text
  • Accident rutier în dreptul localității Neptun, imagini puteți vedea în secțiunile Galerie foto și Video ale materialului.
UPDATE

La accident sunt trei victime: un bărbat și o femeie decedați, și un bărbat conștient, traumatism toracic și membru inferior, preluat de elicopter și va fi transportat la SCJU, informează medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa.

Cele două victime decedate sunt din autoturismul de culoare albă, marca Logan. Cei din autoturismul marca Ford au fost transportați la spital.

Potrivit unor surse, autoturismul marca Logan circula dinspre Mangalia spre Constanța, iar autoturismul marca Ford, din sens opus. A fost vorba despre o coliziune frontală.

Oficial de la SAJ Constanța

În data de 23.03.2021 la ora 10.59, s-a primit un apel pe112 pentru un accident în pe drumul național E87, ieșire Mangalia spre Constanța.

La fața locului au fost deplasate două echipaje tip B2 SAJ Constanța și elicopterul SMUIRD.

La locul accidentului au fost găsite trei victime: un barbat si o femei decedați, un bărbat conștient cu politraumă majoră, preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean Constanța.

Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în afara localității Mangalia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 85, respectiv 24 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto în vârstă de 85 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 69 de ani.

De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 24 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 20 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.



În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină pe drumul E87, în dreptul localității Neptun, județul Constanța.

Din primele informații este vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme.

În urma impactului, au rezultat două victime încarcerate, dintre care una este inconștientă. 
                                                 
La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa spune că la fața locului se află două echipsje Saj B2 și elicopterul SMURD. La locul accidentului se află două victime în stop cardio respirator, dintre care una conștientă.

La accident sunt alocate două autospeciale de stingere, un SMURD B, un elicopter și două ambulanțe SAJ, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Oficial de la Centrul Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 39 Mangalia-Constanța, la kilometrul 36+900 de metri, la intrare în localitatea Mangalia, județul Constanța, s-a produs o coliziune frontală între două autoturisme. În urma impactului, o persoană a decedat, o alta este resuscitată la fața locului, iar a treia persoană a suferit răni ușoare. Traficul rutier este întrerupt pe DN 39, fiind deviat pe DN 39D, DN 39C și DN 39B, pe raza stațiunilor Jupiter, Neptun și Olimp.
 
Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii