Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoraltv.ro Trupul unui turist decedat la Eforie Nord, lăsat câteva ore pe plajă

ro

10 Aug, 2017 19:17 4935 Marime text
O persoană decedată ar fi fost lăsată ieri mai multe ore pe plajă, în stațiunea Eforie Nord într-un loc intens frecventat de turiști. Conform litoraltv.ro, deși la fața locului s-au deplasat mai mulți reprezentanți ai autorităților locale, timp de cinci ore nimeni nu s-a atins de cadavru, pentru a-l transporta la morgă.

Bărbatul ar fi decedat după ce i s-a făcut rău în timp ce era cu familia la plajă. Apropiații au sunat la 112, iar la fața locului au sosit două echipaje de medici, unii ai Serviciului Județean de Ambulanță și un echipaj SMURD. Din păcate, aceștia nu au putut face nimic pentru bărbatul care a decedat.

După constatarea decesului la fața locului a ajuns și un echipaj de poliție care a luat la cunoștință cele întâmplate. Conform autorităților în acest caz, după constatarea decesului responsabilitatea transportării cadavrului nu întră în atribuțiile Ambulanței, echipajului SMURD sau a Poliției. 

Martorii citați de  litoraltv.ro,.susțin că trupul neînsuflețit ar fi stat pe plajă până în jurul orei 22.00, mai exact mai bine de cinci ore de la constatarea decesului.

Reprezentanții SC Clares SRL Constanța au declarat pentru sursa citată că va verifica modul în care s-a intervenit în acest caz.

 Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • diana 25 Jun, 2018 11:18 nu este adevarat, a fost ridicat in jur de ora 13. Era cazat la acelasi hotel unde am fost noi.