Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:19 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista avansărilor, la secret Ziua Poliţiei Române, marcată în parcul de la Sala Sporturilor (galerie foto)

ro

26 Mar, 2013 00:00 2543 Marime text
Ieri, la Constanţa, au continuat ceremoniile festive demarate cu ocazia Zilei Poliţiei Române încă de la jumătatea lunii. Mai exact, ieri dimineaţă, începând cu ora 09.00, a avut loc avansarea în grad, la termen şi înainte de termen, a unor poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, pentru activitatea deosebită desfăşurată şi pentru merite excepţionale.
 
Potrivit datelor oficiale, ieri au fost avansaţi 48 de ofiţeri şi 142 de agenţi. De asemenea, tot ieri, şeful Poliţiei din Nicolae Bălcescu, Robert Sârbu, a fost avansat înainte de termen, la excepţional. De menţionat că acesta a fost chemat de urgenţă la Bucureşti, unde ar putea primi titlul de „Poliţistul Anului”, la nivel naţional. Robert Sârbu a salvat un om de la moarte. Înainte de termen au mai fost avansaţi Daniel Popescu, de la Serviciul Criminalistic, Mihai Pârvan, de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, dar şi Lucian Neagu, de la Poliţia Cernavodă. Facem precizarea că am solicitat IPJ Constanţa lista completă a celor avansaţi ieri, însă oficialii Poliţiei au precizat că mediatizarea nu este posibilă având în vedere locul în care unii poliţişti îşi desfăşoară activitatea. De asemenea, tot ieri, începând cu ora 11.00, în parcul din zona Sălii Sporturilor, s-a desfăşurat Ziua Porţilor Deschise, ocazie cu care s-au putut vizita autospecialele din dotarea Serviciului Rutier, de la Ordine Publică şi de la Serviciul Criminalistic. De asemenea, au putut fi admirate demonstraţiile efectuate de ofiţerii Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Pentru marcarea acestui eveniment, încă din data de 15 martie, la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa s-au organizat o serie de competiţii sportive, în care au fost angrenaţi poliţiştii, precum: concursul de şah, concursul de tenis de masă, tir, fotbal tenis şi fotbal, dar şi competiţia de tir sportiv pentru jurnaliştii acreditaţi.

La concursul de şah, primul loc a fost adjudecat de către Şeful Serviciului Cazier, locul doi a fost ocupat de un ofiţer din cadrul Serviciului Ordine Publică, iar locul trei i-a revenit şefului Secţiei 4 Rurale Medgidia.
La tenis de masă, categoria femei, primul loc a fost câştigat de o poliţistă din cadrul Biroului de Analiză a Informaţiilor, locul doi de Şefa Serviciului Financiar, iar locul trei de o poliţistă din cadrul Serviciului Criminalistic. De asemenea, la categoria bărbaţi, locul întâi a fost adjudecat de către un poliţist din cadrul Secţiei Regionale Transporturi Maritime, locul doi a revenit unui poliţist de la Serviciului Rutier, iar locul trei unui poliţist de la Secţia Regională Transporturi.
La concursul de tir pentru femei, locul întâi i-a revenit unui ofiţer din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor, locul doi unui ofiţer din cadrul Oficiului Juridic, iar locul trei tot unui ofiţer din cadrul Serviciului de Investigare a fraudelor. La bărbaţi, primul loc l-a adjudecat un poliţist din Năvodari, locul doi un poliţist din cadrul Serviciului Criminalistic, iar locul trei i-a revenit unui ofiţer din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale.
Campioană la concursul de fotbal a fost echipa poliţiştilor de la Biroul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului, câştigând cu scorul de 2-1.
 La concursul de fotbal tenis, podiumul a fost împărţit de luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii