Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Limuzină Porsche furată din Elveţia, descoperită la graniţa cu Bulgaria, la Negru Vodă (galerie foto)

ro

25 Jun, 2015 00:00 1556 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat la Negru Vodă un autoturism marca Porsche fără plăcuţe de înmatriculare, care era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Elveţia, pe care doi cetăţeni români încercau să-l scoată din ţară cu scopul de a-l înmatricula în Bulgaria.
 
În data de 23.06.2015, în jurul orei 3.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Negru Vodă au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat, la intrare în localitatea Negru Vodă, un autoturism marca Porsche model Carrera 911 fără plăcuţe de înmatriculare, pe care doi cetăţeni români încercau să-l scoată din ţară pe o platformă, cu scopul de a-l înmatricula în Bulgaria.
 
Cei doi bărbaţi, conducătorul auto Daniel F.M., în vârstă de 32 de ani, şi Alexandru V.E., de 23 de ani, domiciliaţi în municipiul Brăila, se deplasau cu un autovehicul marca Ford cu platforma pe care era transportat autoturismul în cauză. Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în baza de date şi au constatat ca autoturismul marca Porsche era semnalat ca fiind căutat în vederea confiscării de către autorităţile elveţiene.
 
Pasagerul din dreapta a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte faptul că acesta era furat. Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 25.000 de lei, la sediul SPF Negru Vodă, în vederea continuării cercetărilor, şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii