Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Libertatea lui Mircea Băsescu, decisă azi de judecătoarea Adina Radu (document)

ro

27 Jun, 2014 00:00 3205 Marime text
Judecătoarea Adina Adriana Radu, din Curtea de Apel Bucureşti, decide, azi, dacă Mircea Băsescu, acuzat de trafic de influenţă, şi Marian Adrian Căpăţână, bănuit de complicitate la trafic de influenţă, vor fi puşi în libertate.
 
Cei doi au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Bucureşti, la cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul cunoscutului Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial. Hotărârea de azi a Curţii de Apel Bucureşti va fi definitivă. De menţionat că printre ultimele dosare grele soluţionate de judecătoarea Radu se află cel al fostului premier Adrian Năstase, prin adăugarea unui spor de pedeapsă de şase luni la cei patru ani de închisoare primiţi deja.

Conform ultimei declaraţii de avere, Adina Adriana Radu are, din anul 2004, un teren intravilan, în Timişoara, în suprafaţă de 605 metri pătraţi (donaţie părinţi). Judecătoarea mai are, împreună cu soţul, care este comisar de poliţie, o casă de locuit, din 2007, în suprafaţă de 381 de metri pătraţi, un automobil marca Ford Focus, dar şi o motocicletă Jawa fabricată în 2003. Adina Adriana Radu este acţionar la SIF Banat Crişana, aceasta deţinând 975 de acţiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii