Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La un pas de tragedie rutieră pe Soveja Un Audi TT a dat peste cap un Opel, rănind trei tineri (Galerie foto)

ro

24 Feb, 2012 00:00 3896 Marime text
accident-accident1.jpgPrezenţi la faţa locului, salariaţii Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Constanţa au acordat primele îngrijiri celor răniţi, însă victimele nu au necesitat internarea în spital

Trei tineri au ajuns în atenţia medicilor, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un spectaculos accident rutier. Incidentul a avut loc ieri, pe una dintre cele mai circulate artere din municipiul Constanţa, respectiv strada Soveja, în zona benzinăriei Petrom. Din câte se pare, accidentul a fost provocat din cauza unui şofer care nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de mers. Acesta riscă să-i fie suspendat permisul de conducere, însă el va putea să şofeze, cel puţin până la finele anchetei, în baza unei dovezi înlocuitoare a carnetului.

accident-accident2.jpgÎn urma cercetărilor specifice, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că, ieri dimineaţă, Keman B., de 33 de ani, a condus un automobil marca Audi, model TT, dinspre Soveja către Alexandru Lăpuşneanu. La un moment dat, după cum susţin şi oamenii legii, şoferul bolidului Audi nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de mers, motiv pentru care a acroşat un Opel, auto condus de Denis R., de 20 de ani, din Constanţa. În urma impactului, Opel-ul s-a răsturnat, rezultând vătămarea corporală uşoară atât a conducătorului auto, cât şi a lui Cristian Ionuţ T. şi Tobias Michael M., tot de 20 de ani, din Constanţa, pasageri tot în Opel. Prezenţi la faţa locului, salariaţii Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Constanţa au acordat primele îngrijiri celor răniţi, însă victimele nu au necesitat internarea în spital. Având în vedere că Opel-ul a fost serios avariat, ocupaţii lui se pot considera norocoşi că au scăpat cu câteva zgârieturi şi cu o sperietură soră cu moartea. De menţionat că, în continuare, lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările specifice în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea acestui accident, precum şi tragerea la răspundere a celor care se fac vinovaţi. În primă fază, cel care se afla la volanul Audi-ului TT riscă să-i fie suspendat permisul de conducere, însă el va putea să şofeze, cel puţin până la finele anchetei, în baza unei dovezi înlocuitoare a carnetului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gica pentru 24 Feb, 2012 09:35 idiotzi! numai idiotzi ! nu numai ca se practica la greu neasigurarea la schimbarea benzii de rulare, dar nici nu se semnalizeaza aceasta intentie.