Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La un pas de moarte Un bărbat din Mangalia s-a intoxicat cu vapori de combustibil în propria gospodărie

ro

20 Feb, 2015 00:00 1208 Marime text
Un bărbat de 38 de ani, din Mangalia, a ajuns în stare extrem de gravă, ieri, la spital, după ce a inhalat vapori de combustibil într-un bazin în care coborâse tocmai pentru a-l curăţa. Culmea ironiei, incidentul s-a petrecut pe strada... Iezerului!
 
Recipientul de beton are aproximativ un metru şi jumătate adâncime, iar în trecut, aici a fost depozitat combustibil. Acum era aproape gol, iar proprietarul imobilului a intrat înăuntru să îl cureţe. Cel mai probabil, i s-a făcut rău din cauza vaporilor de combustibil şi a leşinat.
Pompierii şi un echipaj al Ambulanţei au fost chemaţi de un membru al familiei, care a găsit victima căzută în bazin, în stare de inconştienţă. Medicii l-au resuscitat şi l-au transportat la Reanimare, în stare de inconştienţă.
 
Medicii spun că a inhalat foarte mult aer toxic şi nu exclud ca victima să fi inspirat şi combustibil lichid, întrucât pe fundul bazinului mai exista un strat de aproximativ opt centimetri, iar bărbatul a fost găsit de echipajele de intervenţie căzut cu faţa în jos.
 
Prognosticul medicilor asupra şanselor de supravieţuire sunt rezervate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii