Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La trei zile după trimiterea în judecată Fostul rector al Universităţii Ovidiu află azi dacă iese din arest

ro

16 Sep, 2013 00:00 1627 Marime text
Trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Tiberius Dănuț Epure, fostul rector al Universităţii „Ovidius” din Constanţa, află azi dacă iese din arest.
 
În această dimineaţă, începând cu ora 11.00, magistraţii completul de judecată C3 Penal Fond din cadrul Tribunalul Ilfov ar putea decide dacă se impune menţinerea în spatele gratiilor a lui Epure. De menţionat că oricare va fi decizia Tribunalului, ea va putea fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti. Procurorii DNA au anunţat, la data de 13 septembrie, trimiterea în judecată a lui Tiberius Dănuț Epure, el fiind acuzat de „două infracţiuni de luare de mită” şi de „infracţiunea de folosire, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii”.

În aceeaşi cauză penală, cei de la Anticorupţie au mai trimis-o în faţa judecătorilor Tribunalului Ilfov şi pe Gabriela Stanciu, fost prorector al Universităţii „Ovidius”, în sarcina acesteia reţinându-se infracţiunile de luare de mită şi de folosire, în orice mod, a informaţiilor ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.
Alături de Epure şi de Stanciu, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au mai decis trimiterea în judecată şi a lui Stere Tala, persoană fără calitate specială, în sarcina căruia s-a reţinut complicitatea la infracţiunea de luare de mită, şi a Lucicăi Toader, persoană fără calitate specială, în sarcina căreia s-a reţinut infracţiunea de dare de mită.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii