Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La peste o lună de la deces Cine i-a luat locul lui Viorel Vălimăreanu în Cherhana Olimpus SRL

ro

13 Aug, 2014 00:00 2731 Marime text

Claudiu Nicolae Vălimăreanu este asociat unic şi administrator al Cherhana Olimpus SRL, luându-i locul omului de afaceri Viorel Vălimăreanu, care a decedat la începutul acestui an.
Potrivit unui document publicat în data de 8 august în Monitorul Oficial, decizia privind retragerea lui Viorel Vălimăreanu din funcţia de administrator al SC Cherhana Olimpus SRL a fost luată la peste o lună de la decesul afaceristului, mai precis în data de 25 februarie.
Amintim că omul de afaceri a fost înmormântat în Cimitirul Municipal, pe 15 ianuarie. Viorel Vălimăreanu a fost găsit la începutul acestui an decedat în propria maşină, aproape de Lacul Tatlageac. Cât îl priveşte pe Claudiu Nicolae Vălimăreanu, noul administrator, acesta este din Constanţa, dar locuieşte în Bucureşti, sectorul 5.
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Cherhana Olimpus SRL, al cărei administrator şi asociat unic este, în prezent, Claudiu Nicolae Vălimăreanu, are sediul în satul 23 August, pe strada George Călinescu numărul 89, în incinta Hotelului Olimpus, camera 002.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii