Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Judecătoria Constanţa Au început să funcţioneze televizoarele care oferă date despre dosarele aflate pe rol (galerie foto)

ro

21 Jan, 2016 00:00 1562 Marime text
 

Lungile liste care erau afişate până acum la intrarea în sălile Judecătoriei Constanţa vor deveni, în curând, istorie. În locul lor, pe holurile instanţei au fost montate trei monitoare pe care sunt afişate date despre dosarele programate în ziua respectivă pe rolul completurilor de judecată.
 
Sistemul presupune afişarea unor categorii de informaţii. Astfel, pe ecranele LED de la intrarea în sălile de judecată vor fi disponibile informaţii privind dosarele aflate în aşteptare, informaţii privind dosarele în dezbatere şi informaţii privind dosarele care au fost judecate şi soluţiile acestora.
 
Şi la Tribunalul Constanţa - Secţia II-a Civilă, Secţia Contencios administrativ şi fiscal şi Secţia Maritim-fluvială - au fost montate mai multe televizoare de ultimă generaţie. Aceasta sunt amplasate în dreptul fiecărei săli de judecată, dar, momentan, nu funcţionează. Ele vor înlocui, treptat, celebrele liste de şedinţă.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii