Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La doi ani după cel de la Fantasio Florentina Dicu a fost implicată într-un alt accident rutier

ro

17 Jul, 2012 01:00 7167 Marime text
cap_10.jpgUna dintre tinerele implicate în accidentul rutier din 2010, din faţa Teatrului Fantasio, în urma căruia Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România, şi-a pierdut un picior, ar fi ajuns, din nou, în atenţia Poliţiei Rutiere.

Potrivit unor surse, Florentina Dicu, de 25 de ani, fiica lui Nicolae Dicu, patronul şcolii de şoferi „Dia Auto", ar fi condus în urmă cu două seri un automobil marca Kia, în Mamaia. La un moment dat, tânăra l-ar fi accidentat, în parcarea unui restaurant, pe Ghiulduren Regep, de 31 ani, care se deplasa pe carosabil. În urma impactului, pietonul nu s-a ales cu răni grave. Revenind la accidentul din 2010, mai exact din data de 24 august, în eveniment a fost implicată Simona Anastasia Tănase, de 21 de ani, din Constanţa, care conducea un autoturism marca BMW, model X6, şi Florentina Dicu, de 25 de ani, din Constanţa, care a condus tot o Kia.

 dicu_-_sediu_Politia_rutiera.jpg

Până la aceste momente, organele de anchetă nu au ajuns la o concluzie cu privire la cine se face vinovat de producerea accidentului, deşi iniţial vina a fost aruncată pe conducătoarea BMW-ului. În continuare, acest dosar se află spre instrumentare la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii