Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La această oră Percheziții la societăți de avocatură și de insolvență

ro

09 Feb, 2017 09:44 2794 Marime text
La această oră, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române efectuează percheziții la societăți de avocatură și de insolvență, bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 18.000.000 de lei, cu ocazia derulării unei proceduri de insolvență a unei societăți comerciale.

În această dimineață, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, efectuează trei percheziții domiciliare, dintre care două în București si una în județul Ilfov, la sediul unei societăți de avocatură, al unei societăți de insolvență și la domiciliul reprezentantului unei firme de insolvență.

Perchezițiile sunt efectuate în cadrul unui dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de bancrută simplă și bancrută frauduloasă, fapte prevăzute de art. 240 și art. 241 din Codul Penal.

Din primele verificări a reieșit că, în perioada 2014 - 2016, cu ocazia deschiderii și derulării procedurii de insolvență și reorganizare judiciară a unei societăți comerciale din domeniul sportului, ar fi fost omise (ascunse) active, în valoare totală de 18.498.402 de lei, care astfel nu au fost cuprinse în planul de reorganizare, fiind prejudiciați creditorii societății.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii