Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

L-ar fi şantajat pe fratele preşedintelui României Tribunalul Constanţa decide azi libertatea lui Marius Constantin (rechizitoriu)

ro

26 Nov, 2014 00:00 1914 Marime text
Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, va cere azi Tribunalului Constanţa să fie pus în libertate. Şedinţa de judecată este programată să înceapă la ora 12.00.
 
Marius Constantin a fost trimis în judecată, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu - preşedintele României. Conform DNA, în zilele de 26 şi 29 mai, Marius Constantin, soţia sa, Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, şi Grinică Ion Anghel, fiul lui Bercea, ar fi exercitat constrângeri asupra lui Mircea Băsescu, constând în ameninţarea cu darea în vileag, prin intermediul presei, a unor fapte compromiţătoare pentru persoana ameninţată şi pentru membrii familiei acesteia, respectiv pretinsa ei implicare în infracţiuni de corupţie, cu scopul de a o determina să dea suma de 280.000 de euro. „La data de 29 mai 2014, inculpatul Constantin Marius a primit împreună cu ceilalţi doi inculpaţi suma de 10.000 de euro de la persoana vătămată, procurorii procedând la constatarea infracţiunii flagrante”, se mai arată în cercetarea procurorilor.
 
Rechizitoriul poate fi citit aici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii