Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Un șofer băut a fost rănit, după ce s-a răsturnat cu mașina. Avea permis de conducere fals

ro

20 Sep, 2021 18:52 1351 Marime text
  • Acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere, care, în urma verificării acestuia în bazele de date ale Poliției Române, s-a dovedit a fi fals.
În noaptea zilei de 19 septembrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 22D, a avut loc un accident de circulație, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că, un auto care circula din direcția Cerna către Măcin, condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Valea Teilor, județul Tulcea, ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe un camp.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,81 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere, care, în urma verificării acestuia în bazele de date ale Poliției Române, s-a dovedit a fi fals.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și uz de fals.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii