Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Incendiul izbucnit în curtea unui depozit de deșeuri din Măcin, stins după 24 de ore (galerie foto)

ro

09 Oct, 2021 08:39 944 Marime text
  • Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea s-au luptat aproximativ 24 de ore cu flăcările izbucnite în curtea unui depozit de deșeuri din Măcin. 

Potrivit reprezentanților ISu Delta Tulcea, incendiul izbucnit, în seara zilei de 07 octombrie a.c., în curtea unui operator economic de pe raza orașului Măcin, a fost lichidat după aproximativ 24 de ore.

„Incendiul s-a manifestat pe amplasamentul unui operator economic în suprafață de aproximativ 500 mp, pe care erau depozitate o cantitate foarte mare de deșeuri.

Pentru stingerea incendiului au intervenit 45 de pompieri, din cadrul a 3 subunități aparținând ISU „Delta” Tulcea, cu 8 mijloace tehnice ( autospeciale de prima intervenție și comandă și autospeciale de stingere cu apă și spumă), membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Isaccea, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. De asemenea, în sprijinul forțelor de intervenție au acționat și două utilaje tip buldoexcavator“ au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.


Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar forțele de intervenție au reușit să salveze din calea flăcărilor hala de producție și un utilaj de sortare, ambele valorând aproximativ 2.000.000 de lei.

„Mulțumim, celor care ne-au sprijinit și ajutat cu promptitudine în acțiunea de lichidare a incendiului“ - au mai adăugat pompierii ISU Delta Tulcea. 


Sursa foto: ISU DELTA TULCEA

Citește și: 

Județul TulceaIncendiu de amploare noaptea trecută în apropiere de Măcin (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii