Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Accident rutier pe DJ 222 B. Un autotren încărcat cu oi s-a răsturnat. Mai multe animale au murit (galerie foto)

ro

01 Aug, 2021 18:52 2435 Marime text
  • Accident rutier pe DJ 222 B, în apropierea localității Ceamurlia de Sus, județul Tulcea. 

În jurul orei 17:25, prin apel la 112, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe DJ 222 B, în apropierea localității Ceamurlia de Sus, informează ISU Delta Tulcea. 

În eveniment a fost implicat un autotren, încărcat cu animale vii (oi), răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Conducătorul auto a fost monitorizat de echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Din nefericire, aproximativ 100 de oi din cele 250 aflate în autotren au decedat. Proprietarul animalelor a trimis un alt auto pentru preluarea animalelor.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor și îndepărtarea scurgerilor de lichide combustibile (carburanți și ulei).

Oficial de la IPJ Tulcea 

 În cursul zilei de azi, 1 august a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ22B.

Din primele verificări, a reieșit că un bărbat de 39 de ani,în timp ce conducea un tir încărcat cu ovine din direcția Stejaru către Constanța, s-ar fi răsturnat în afara carosabilului.

În urma evenimentului rutier, nu a fost rănită nicio persoană. 

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului rutier.
 

Sursa foto: ISU Delta Tulcea 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii