Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Accident rutier în Babadag. Un șofer a intrat cu mașina în gardul unui imobil, după care a fugit de la locul faptei

ro

26 Dec, 2019 12:00 2850 Marime text

La data de 25 decembrie a.c. polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza localității Babadag.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Politiei Orașului Babadag împreună cu polițiștii Serviciului Rutier a rezultat faptul că, în seara zilei de 25.12.2019, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Babadag, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Babadag, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului autoturismului și a intrat în coliziune cu un stâlp și gardul unui imobil, părăsind apoi locul accidentului.

Inițial, la sosirea organelor de poliție la fața locului, rudele conducătorului auto au declarat faptul că nepotul în vârstă de 12 ani le-ar fi sustras autoturismul în cauză și ar fi provocat accidentul rutier.

La scurt timp, conducătorul auto în vârstă de 27 ani, a fost identificat și condus la sediul politiei pentru audieri. Acesta deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii