Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Ialomița Un autoturism s-a izbit de podul din Coșereni (galerie foto)

ro

24 Jan, 2020 22:02 2672 Marime text
Azi 24.01.2020, în jurul orei 20:35 am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe DN2, un autoturism s- a izbit de podul din localitatea Coșereni.

La locul accidentului s-a deplasat de urgență  Detașamentul de Pompieri Urziceni, cu  o autospecială de stingere, o  descarcerare și o autospecială SMURD, încadrate cu 8 pompieri și un echipaj SAJ Ialomița.

Din eveniment au fost rezultat două victime, din care una încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei, persoană de sex feminin, pasageră dreapta, în vârsta de aproximativ 22 ani, care prezenta amputație parțială gleznă, ulterior predată echipajului SAJ, a doua victimă de sex masculin, șoferul autoturismului, în vârstă de aproximativ 19 ani, i s-a acordat prim ajutor medical de echipajul SMURD,  ambele victime  fiind transportate de echipajele medicale, la Spitalul Municipal din Urziceni.

S-a acționat pentru sablarea carosabilului și s-au asigurat  măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația se desfășoară alternativ, pe un fir, pe DN 2 București – Urziceni, în zona localității Coșereni, județul Ialomița, după ce conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, o persoană este încarcerată. Sensul de deplasare către București este întrerupt pentru a permite intervenția echipajelor de la descarcerare, ambulanță și poliție.

Sursă foto: ISU Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii