Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Ialomița Pompierii au salvat un bărbat căzut într-un canal adânc de șapte metri, la Gimbășani

ro

08 Jul, 2020 09:03 1387 Marime text

• Salvatorii de la ISU Ialomița au intervenit la un caz
din satul Gimbășani, comuna Cosâmbești.    
 
 
Lucrători de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu“ al județului Ialomița au intervenit pentru salvarea unui bărbat căzut într-un canal  de vizitare elevator al unei societăți comerciale  din satul Gimbășani, comuna Cosâmbești.    
 

Prezența persoanei în spațiul ostil a fost semnalată de un lucrător al societății în data de 07 iulie a.c., în jurul orei 15.25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani, s-au deplasat de urgență trei echipaje de salvare de la Detașamentul de Pompieri Slobozia și o echipă medicală de la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița –Substația Slobozia. Pacientul, era conștient, cu un traumatism hemitoracic și un traumatism la membrul superior stâng. Acesta a căzut într-un canal de vizitare elevator adânc de aproximativ 7 metri și nu a mai putut ieși de unul singur, se arată într-un comnicat al ISU Ialomița.


Victimei i s-a acordat primul ajutor medical de către paramedici, a fost scoasă și transportată de pompieri către autosanitara SAJ, fiind preluată spre îngrijire de cadrele medicale și transportată la Spitalul Județean de Urgență  din Slobozia.
 
Sursa foto: Facebook (Inspectoratul pentru Situații de Urgență  al județului Ialomița)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii