Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Ialomița. Accidente produse aproape concomitent pe același segment de drum. Trei auto implicate. Șapte victime (galerie foto)

ro

08 Dec, 2020 02:11 1897 Marime text
  • Accidente pe drumul DN1D - Jilavele - Barbulești judetul Ialomita

Aseară salvatorii de la ISU Ialomița au fost solicitați să intervină la două accidente rutiere produse pe același segment de drum (DN1D - Jilavele - Barbulești), aproape concomitent.

Lăcrămioara Chirea, purtătorul de cuvânt al ISU ialomița, spune că în unul din evenimente, o camionetă în care se deplasau patru persoane a derapat și a ieșit în afara părții carosabile, doi dintre pasageri necesitând îngrijiri medicale, pe care le-au și primit de la un echipaj medical al SAJ.

Ulterior, victimele au fost transportate la spitalul din Urziceni.

În cel de-al doilea caz, un autoturism cu două persoane s-a ciocnit cu un alt vehicul, în care se aflau șase persoane.

Celor două persoane din autoturism li s-a acordat primul-ajutor medical și au fost transportate la spital.

Vehiculul care transporta șase persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, două dintre ele fiind încarcerate în mașina avariată.

Pentru eliberarea lor pompierii s-au folosit de accesoriile pentru descarcerare.

În total, trei dintre pasageri s-au ales cu traumatisme, motiv pentru care au primit îngrijiri medicale inițiale și au fost transportați la spital.

Echipele de intervenție au acționat în paralel în sprijinul pacienților rezultați din cele două accidente.

Misiunea a fost asigurată cu forțe ale ISU Ialomița (Detașamentul de pompieri Urziceni), și ale Serviciului județean de Ambulanță Ialomița, fiind angrenate o autospecială pentru descarcerare, una pentru stins incendii, o autosanitară SMURD și 4 ambulanțe ale SAJ Ialomița.

Bilanțul victimelor rezultate din cele două evenimente însumează șase bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 46 de ani și o femeie de 33 de ani.

Cu toții au ajuns în stare de conștiență la spital, dar prezentând traumatisme, escoriații, plăgi și unii dintre ei, atacuri de panică.
 
Sursa foto: ISU Ialomița
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii