Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Giurgiu Un copil în vârstă de 10 ani și un șofer, încarcerați după ce mașina în care se aflau s-a izbit de copac

ro

03 Dec, 2021 19:53 1557 Marime text
  • La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca, Gărzii de Intervenţie Colibaşi şi Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ.

O fetiță în vârstă de 10 ani şi un bărbat de 55 de ani au rămas încarceraţi vineri seară, 3 decembrie, pe DN 41, între localităţile Prundu şi Greaca din județul Giurgiu, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.


 

„În această seară, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe DN 41 după ce între localităţile Prundu şi Greaca a avut loc un accident rutier.


La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca, Gărzii de Intervenţie Colibaşi şi Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ.


Echipele de salvatori au constatat că în accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau conducătorul auto şi o pasageră, minoră.


În urma impactului, cele două persoane au rămas blocate în maşină”, potrivit ISU Giurgiu. 
 




Bărbatul în vârstă de aproximativ 55 de ani a fost găsit semiconştient, iar copila în vârstă de 10 ani era conştientă, potrivit AGERPRES.



Ambele persoane au suferit traumatisme, fiind necesară folosirea accesoriilor specifice pentru a putea fi extrase dintre fiarele contorsionate.


Sursă foto: ISU Giurgiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii