Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Galați. Pensionar jefuit de o tânără însoțită de un copil de 9 ani. Cum a acționat suspecta

ro

11 Sep, 2021 09:56 1282 Marime text
  • Suspecta, însoțită de fiul sau minor, de 9 ani, ar fi abordat un bărbat, de 84 de ani, în fața blocului în care acesta locuiește, sub pretextul că ar avea nevoie de două sticle cu apă. 

La data de 9 septembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Galați au identificat o femeie, de 33 de ani, din municipiul Galați,  banuită de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit IPj Galați, din cercetări, a reieșit că,  în data de 06.09 2021, persoana în cauză,  însoțită de fiul sau minor, de 9 ani, ar fi abordat un bărbat,  de 84 de ani, în fața blocului în care acesta locuiește, sub pretextul că ar avea nevoie de două sticle cu apă. 

Victima ar fi fost indusă în eroare, astfel încât, având consimțământul său și profitând de neatenția acesteia,  femeia ar fi pătruns în locuință, de unde ar fi sustras suma de 15 000 de lei.

În cursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei și au pus în executare un mandat de aducere, aceasta fiind condusă la sediul Poliției, pentru audieri.

„Odată cu depistarea sa, politistii au recuperat o parte a prejudiciului, care a fost restituită bărbatului păgubit.
Persoana în cauză a fost reținută,  pe bază de ordonanță,  pentru 24 de ore, și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați,  cu propunere de arestare preventivă“ - au declarat reprezentanții IPJ Galați

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii