Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Percheziții domiciliare în Valu lui Traian și Piatra. Doi tineri reținuți

ro

10 Jun, 2021 14:04 1781 Marime text
  • În urma probatoriului administrat în cauză, s-a stabilit faptul că doi tineri, de 18, respectiv 22 de ani, ar fi sustras componente (catalizatoare) de la trei autoturisme, fapte comise în perioada 24 - 28 mai a.c., în municipiul Constanța.
În cursul zilei de ieri, 9 iunie, în cadrul acțiunii desfășurate de polițiștii municipiului Constanța, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat trei percheziții domiciliare, în localitățile Valu lui Traian și Piatra.

Trei persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de furt, au fost conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat în cauză, s-a stabilit faptul că doi tineri, de 18, respectiv 22 de ani, ar fi sustras componente (catalizatoare) de la trei autoturisme, fapte comise în perioada 24 - 28 mai a.c., în municipiul Constanța.

Totodată, polițiștii au reținut în sarcina tânărului de 18 ani infracțiunea de tâlhărie, faptă comisă la data de 28 mai a.c, când acesta ar fi îmbrâncit un agent de pază pentru a-şi asigura scăparea, după ce ar fi sustras bunuri dintr-un magazin aflat în incinta unui complex comercial din Constanța.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 iunie, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române și UTAI Constanța.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii