Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Percheziție în Valu lui Traian. Trei bărbați reținuți pentru furt calificat

ro

27 Jan, 2022 12:46 1431 Marime text
  • Reținuți pentru furt calificat
  • Trei bărbați ar fi pătruns în locuințele a două persoane vătămate, de unde ar fi sustras mai multe bunuri - un televizor smart TV, un router wireless, o combină muzicală, 2 boxe, un aparat electrocasnic, un set de cuțite.
 


Urmare a cercetărilor în 2 dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fapte comise în nopțile de 10/11, respectiv 17/18 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, bănuiți de comiterea faptelor, informează IPJ Constanța.
 


Astfel, cei 3 sunt suspectați că, la datele menționate, ar fi pătruns în locuințele a două persoane vătămate, de unde ar fi sustras mai multe bunuri - un televizor smart TV, un router wireless, o combină muzicală, 2 boxe, un aparat electrocasnic, un set de cuțite.


 
La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în localitatea Valu lui Traian, la locuința unuia dintre bărbați, fiind identificate și ridicate, în vederea predării către persoana vătămată, o combină muzicală, 2 boxe și un router wireless.
 

Bărbații au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

 
În cursul zilei de astăzi, cei trei vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii