Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța O cisternă s-a răsturnat în sensul giratoriu de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (video)

ro

27 Apr, 2021 15:53 6705 Marime text
  • Accident rutier în sensul giratoriu de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, județul Constanța
UPDATE

În jurul orei 21.30, cisterna a fost repusă pe roți.


Astăzi, 27 aprilie, un accident rutier avut loc în sensul giratoriu din Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.

Este vorba despre o cisternă care s-a răsturnat. Aceasta este încărcată, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Din primele informații, nu există victime. Cisterna se deplasa dinspre Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar la ieșirea din sensul giratoriu s-a răsturnat.

Va fi transferat conținutul într o altă cisternă. Salvatorii ISU Dobrogea intervin pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Oficial de la Centrul Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că o autocisternă s-a răsturnat în afara carosabilului, pe DN 2A Ovidiu –
Hârșova, în zona localității Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Traficul este întrerupt pentru desfășurarea intervenției la locul producerii evenimentului rutier.

Am fost solicitați să intervenim la o autocisterna răsturnată încărcată cu 20 de tone de GPL. Au fost alocate la fața loculuidouă autospeciale de stingere, o descarcerare și un echipaj de prim ajutor. Sosiți la fața locului, colegii mei au constatat că nu există victime.

Șoferul a ieșit singur din cabină. A fost balizată zona și s-a realizat un dispozitiv de protecție, pentru a se elimina orice risc de incendiu, iar în aceste momente se asigură măsuri PSI la fața locului, urmând ca în perioada următoare, conținutul din cisternă pe transvazat într-o altă auto cisternă. , transmite  purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica
 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii