Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Infracţiune de viol, în Sâmbăta Mare, în casa unei femei de 89 de ani!

ro

18 Apr, 2017 09:11 2415 Marime text
Polițiștii din cadrul Secției 8 Rurale Băneasa l-au identificat pe T.F., în vârstă de 34 de ani, din Ostrov, județul Constanța, bănuit de comiterea unei infracțiuni de viol.
 
Astfel, la data de 15 aprilie, bărbatul în cauză ar fi pătruns în locuința unei femei, în vârstă de 89 de ani, din localitatea Ostrov, unde ar fi întreținut raport sexual cu aceasta.
 
Bărbatul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță, iar ieri a fost prezentat instanței de judecată din Medgidia, care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

UPDATE 1, ora 11.46

Din investigaţiile efectuate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, a rezultat suspiciunea rezonabilă că inculpatul T. Florin în noaptea de 14 spre 15 aprilie, în jurul orelor 2.00, a pătruns fără drept în domiciliul persoanei vătămate şi prin constrângere, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra datorită vârstei înaintate, a obligat-o pe aceasta să întreţină raporturi sexuale normale.
 
În data de 16 aprilie, s-a dispus reţinerea inculpatului pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de viol, faptă prevăzută de art. 218 alin (1) NCP şi violare de domiciliu, faptă prevăzută de art. 224 alin (1) NCP, ambele cu aplicare art. 38 alin (1)  NCP. Ieri, Judecătoria Medgidia a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului.
 
Luarea oricărei măsuri preventive în cursul urmăririi penale nu poate înfrânge în nicio situaţie prezumţia de nevinovăţie de care se bucură inculpaţii.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii