Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța Bărbat, găsit inconștient după ce un mal a căzut peste el. Intervine elicopterul

ro

07 Apr, 2021 17:31 2202 Marime text
  • Intervenție de urgență în localitatea Ciobanu!
Salvatorii intervin, în aceste momente, în localitatea Ciobanu, județul Constanța, după ce un mal a căzut peste un bărbat.

Acesta este inconștient.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ B2 și elicopterul SMURD.

UPDATE: Bărbatul care a intrat în stop cardio-respirator a fost resuscitat de medici și preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Județean Constanța.

UPDATE 2: Oficial de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța

În data de 07.04.2021 ora 15:45 a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacitatii de munca a unui angajat în vârstă de 20 de ani.
    
Lucratorul a alunecat în șant, moment în care s-a surpat malul peste el, acoperindu-l până la umeri. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportata la Spitalul Judetean Constanta pentru acordarea ingrijirilor medicale.

Accidentul este în curs de cercetare de catre o comisie numita de catre societatea la care era angajat tânărul, in conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.

După finalizarea cercetării dosarul de cercetare intocmit de comisia numita de catre angajator va fi înaintat pentru verificare si avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza sau in cazul in care se constata ca cercetarea nu a fost efectuata corespunzator, va dispune în scris masuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, dupa caz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii