Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Accident rutier mortal în Oituz. O victimă și-a pierdut viața, alta este inconștientă (video)

ro

16 Nov, 2020 20:34 9498 Marime text
  • Un accident rutier grav s-a produs la ieșire din Lumina, spre Oituz, județul Constanța, imagini puteți vedea în Galeria foto și Video.
Un accident rutier grav s-a produs la ieșire din Lumina, spre Oituz, județul Constanța.

Din primele informații, este vorba despre un accident mortal, care s-a soldat cu două victime. O victimă de sex masculin și-a pierdut viața.

La fața locului se află echipajele de descarcerare. Intervenția este în desfășurare. În accident sunt implicate un autoturism și un TIR.

Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier la iesire din Lumina spre Oituz. Forțele alocate la fata locului au fost: smurd b, smurd c  și Descarcerarea.

Ajunși la fața locului, colegii au găsit un bărbat (41 ani) care din păcate a fost declarat decedat și o a doua victimă, femeie (40 ani) inconștientă care a fost preluata de smurd C și transportată la spital pentru investigații medicale amănunțite, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 19.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22, la km 281+500 m, între un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, și un autocamion, condus de un bărbat de 27 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a bărbatului de 41 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din autoturism, o femeie de 40 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii