Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment Judeţul Constanţa. Accident rutier grav. Pericol de explozie. Maşina în flăcări, răsturnată, în faţa benzinăriei. Două victime (galerie foto şi video)

ro

22 Jun, 2018 02:39 15984 Marime text
Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu câteva minute, la sensul giratoriu de la intrarea pe Autostrada A4 de la Ovidiu.
 
Din cauze necunoscute o maşină s-a rasturnat şi a luat foc chiar în faţa rezervorului de GPL al staţiei de alimentare auto, existând un real pericol de explozie.

Martorii spun că ei au l-au extras pe şoferul aflat în stare de inconstienţă.

Tot martorii mai spun că autoturismul venea dinspre autostradă, a intrat direct în sensul giratoriu şi a ajuns în benzinărie.

La locul evenimentului au sosit autospeciale de stins incendiu, maşini de poliţie şi ambulanţe.

Două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

UPDATE ora 0630. Oficial de la IPJ Constanta

În această dimineață, în jurul orei 02.21, un bărbat, de 40 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe autostrada A4, dinspre Constanța către Ovidiu unde, într-o curbă ușoară la dreapta, pe fondul  neadaptării vitezei, a pierdut controlul autoturismului, sărind peste sensul giratoriu de la intersecția cu DN2A și  răsturnându-se în afara părții carosabile, într-o stație GPL (ce se află pe DN2A, pe partea dreapta dinspre Ovidiu către Lumina). 

În urma impactului, autoturismul marca Volkswagen a luat foc, arzând în proporție de 100%. 

A rezultat vătămarea corporală ușoară a unui barbat, în vârstă de 35 de ani, pasager dreapta față, precum și a conducatorului auto.

Sursa foto: ZIUA de Constanta  

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii