Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Călărași Accident rutier grav. Trei victime. Un tânăr a murit. A intervenit elicopterul SMURD Constanța

ro

25 Jan, 2021 01:16 2486 Marime text
 
  • Un grav accident rutier a avut loc, în comuna Borcea, județul Călărași, pe DN 3B, în urma coliziunii dintre două autovehicule.
 
Plutonierul adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu, purtătorul de cuvânt al I.S.U Barbu Știrbei al județului Călărași, spune că trei victime au avut nevoie de îngrijiri și din nefericire, una dintre acestea și-a pierdut viața
 
Acesta a mai precizat că în evenimentul rutier de la Borcea, au fost implicate două autovehicule în care se aflau patru persoane.
 
Au rezultat trei victime, din care una încarcerata si inconștientă, după ce una din mașini s-a zdrobit, efectiv, de gardul unui depozit de materiale reciclabile.
 
S-au deplasat la locul accidentului un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj SAJ Călărași și un echipaj de la Ambulanța Fetești.
 
Una dintre victime prezenta suspiciune fractură bazin și multiple excoriații, asistată de SMURD, și a fost transportată la unitatea spitalicească din orașul Fetești.
 
Cea de-a doua victimă acuza dureri la nivelul membrului superior stâng, aceasta fiind asistată de SAJ.
 
Starea victimei preluate de SMURD s-a agravat ulterior, iar echipajul a început deplasarea către Spitalul Fetești, împreună cu asistenta de pe ambulanță SAJ.
 
La accident s-a deplasat și un elicopter SMURD, venit de la Constanța, care a aterizat la fața locului, a evaluat și o a treia persoană care acuza dureri la umăr și membru superior și care ulterior a fost preluată de o ambulanță SAJ.

Din nefericire, victima transportată la spitalul Fetești a intrat în stop cardio respirator, fiind declarat decesul acesteia.
 
Bărbatul avea 33 de ani, iar anchetatorii vor analiza cauzele și împrejurările care au dus la producerea accidentului.
 
Sursa foto: I.S.U Barbu Știrbei Călărași

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii