Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorul Teodor Viorel Gheorghe decide, astăzi, extrădarea lui Nicuşor Constantinescu (rechizitorii)

ro

13 Oct, 2014 00:00 3431 Marime text


Judecătorul Teodor Viorel Gheorghe, din Tribunalul Constanţa, va analiza, azi, cererea Ministerului Justiţiei de extrădare a lui Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa. Şedinţa este programată să înceapă la ora 9.00. Oricare va fi decizia judecătorului, ea va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. 
 

Nicuşor Daniel Constantinescu a fost trimis în judecată pentru complicitate la trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice cu obţinerea de foloase necuvenite, dar şi pentru 21 de infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, cu obţinerea de foloase necuvenite. În sarcina lui Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP) Constanţa, s-au reţinut trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice.
 
Dosarul se află pe rolul Tribunalului Bucureşti, rechizitoriul putând fi citit aici
 
În această cauză, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa va cere Curţii de Apel Bucureşti revocarea măsurii arestării preventive. Solicitarea lui Nicuşor Constantinescu va fi analizată de magistraţii bucureşteni, cel mai probabil, săptămâna aceasta.
 
Într-o altă cauză, Constantinescu a fost trimis în judecată şi de procurorii DNA Constanţa, pentru abuz în serviciu în formă continuată. Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa.
 
Citeşte rechizitoriul aici 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii