Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoarea Corina Ciobanu, prima decizie într-un dosar cu prejudiciu de 56 de milioane de euro (rechizitoriu)

ro

08 Sep, 2015 00:00 2144 Marime text
Corina Ciobanu, judecător al Curţii de Apel Bucureşti, a acordat un nou termen de judecată în dosarul în care Sorin Blejnar, fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Viorel Comăniţă, fost şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor, Florin Dan Secăreanu, fost şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa, au fost deferiţi Justiţiei de procurorii DNA.
 
Ieri, instanţa a amânat cauza pentru data de 5 octombrie, în vederea continuării cercetării judecătoreşti şi administrării probatoriului încuviinţat. În dosarul cauzei au mai fost deferiţi Justiţiei: Radu Nemeş, Diana Nemeş, la acel moment, administrator la SC Excella Real Grup SRL, George Guliu, la acea dată, asociat şi administrator la SC Excella Real Grup SRL Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, Dumitru Chirvăsitu, la acea dată, administrator în fapt al SC Inkasso Jobs SRL Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, şi Lucian Florin Ionescu, la acel moment, administrator la SC Delta Oil Logistic SRL. Mai mult decât atât, procurorii au mai dispus trimiterea în judecată a mai multor persoane juridice, pentru evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani. Bugetul de stat a fost prejudiciat cu suma de 242.642.205,44 de lei (aproximativ 56 de milioane de euro).
 
Iniţial, dosarul fusese trimis spre soluţionare Marianei Constantinescu, din Curtea de Apel Bucureşti, însă, după mai multe termen, magistratul a formulat o cerere de abţinere. Pe cale de consecinţă, cauza a fost repartizată judecătoarei Corina Ciobanu.
 
Citeşte şi 
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Sorin Blejnar, Viorel Comăniţă, Florin Dan Secăreanu şi alţii. Prejudiciu, 56 de milioane de euro (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii