Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecat pentru tentativă la omor calificat Tribunalul Constanţa, Emil Petru şi cererea de refacere a rechizitoriului

ro

07 Nov, 2013 00:00 1850 Marime text
Dosarul în care Emil Petru, în vârstă de 19 de ani, din Constanţa, este judecat pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat, nu se întoarce la procurori.

Ieri, judecătorii Tribunalului Constanţa au constatat regularitatea actului de sesizare a instanţei în dosarul cauzei. Pe cale de consecinţă, instanţa a respins ca neîntemeiată cererea formulată de Emil Petru de restituire a dosarului Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa - organul care a întocmit actul de sesizare - în vederea refacerii acestuia. De asemenea, tot Tribunalul a respins ca neîntemeiată cererea formulată de Petru prin apărător, de restituire a dosarului Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa în vederea refacerii urmăririi penale. Deciziile Tribunalului Constanţa sunt definitive.

Amintim că, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, la data de 5 iulie, în jurul orei 22.00, „în timp ce rula cu autoturismul prin staţiunea Mamaia, în zona unui club, inculpatul a avut un conflict de trafic rutier cu un grup de tineri prahoveni din alt autoturism staţionat, aşa că a oprit, iar când a plecat de la faţa locului a trecut cu roţile maşinii sale peste corpul persoanei vătămate N.C.I., unul dintre tinerii prahoveni, care se postase în faţa vehiculului”. „Victima agresiunii, care a suferit grave leziuni cranio-cerebrale, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în stare de comă profundă, iar ulterior a fost transferată la un spital din Bucureşti”, au mai precizat organele de anchetă. Emil Petru a fost trimis în judecată, la data de 6 august, în stare de arest preventiv. El a fost pus în libertate la data de 27 septembrie. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 20 noiembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii