Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecat în arest pentru prima tragedie rutieră din acest an

ro

10 Feb, 2014 00:00 2095 Marime text
Florin George Belu, bărbatul judecat pentru producerea accidentului rutier din data de 1 ianuarie soldat cu decesul unei persoane şi rănirea uşoară a alteia, rămâne în arest.
 

Decizia a fost luată de Judecătoria Constanţa, instanţă care a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de bărbat, pe care o şi menţine. Judecătoria a respins şi cererea lui Florin George Belu de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu/control judiciar. Hotărârea judecătorilor poate fi atacată la Tribunalul Constanţa. Amintim că, potrivit lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, în data de 1.01.2014, în jurul orei 06.30, Florin George Belu, de 28 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, dinspre strada I. L. Caragiale către bulevardul Tomis. În momentul în care a ajuns la marcajul pietonal din dreptul Liceului de Telecomunicaţii, şoferul a surprins şi accidentat două femei, una de 59 de ani şi alta de 25 de ani, care s-au angajat în traversarea bulevardului pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a femeii de 59 de ani şi vătămarea corporală uşoară a fetei de 25 de ani. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără permisiunea poliţiştilor, conform oamenilor legii. Şoferul a fost identificat ulterior şi testat cu aparatul etilotest Drager, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii de la Rutieră au mai susţinut că la data producerii accidentului conducătorul auto avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii