Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Jointuri“ de vânzare, găsite de jandarmi asupra unor tineri, în Constanţa

ro

19 Jan, 2015 00:00 2147 Marime text
Jandarmii au surprins, sâmbătă, în Constanţa, şase persoane care aveau asupra lor jointuri şi 75 de pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde-gălbui.
 

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, care se afla, sâmbătă seara, la ora 22.00, în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, pe strada Marcovici, a observat trei persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).
 
La vederea militarilor, tinerii, cu vârste cuprinse între 24 şi 27 de ani, au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele şi au încercat să fugă. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
 
Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 65 de pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde-gălbui şi un dispozitiv metalic tip grinder, cu ajutorul căruia au mărunţit substanţele pentru a le folosi la prepararea ţigaretelor.
 
Cei trei au declarat că au cumpărat „marfa“ cu cinci lei pliculeţul şi doreau să le vândă cu zece lei bucata.
 
O oră mai târziu, un alt echipaj a surprins pe strada Siretului alte trei persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani care aveau asupra lor zece pacheţele cu aceeaşi substanţă.
 
Jointurile, dispozitivul metalic şi pacheţelele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii