Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița Accident grav în Coșereni. O persoană a decedat

ro

30 Dec, 2020 15:16 1950 Marime text
  • Accident rutier produs pe DN2, pe raza comunei Coșereni.
  • Au fost implicate două autoutilitare.
Pompierii militari din cadrul ISU Ialomița au intervenit astăzi, în jurul orei 14:00, la un accident rutier produs pe DN2, pe raza comunei Coșereni, în care au fost implicate două autoutilitare, din care au rezultat patru victime, dintre care o victimă rămasă încarcerată.

La fața locului, s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și două echipaje ale SAJ Ialomița.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei rămasă încarcerată, ulterior fiind preluată și transportată de un echipaj SAJ la Spitalul Municipal Urziceni. O altă victimă a fost găsită în stop cardio-respirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ.Celorlalte 2 victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajul SMURD, ulterior acestea au refuzat transportul la spital.

Victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de echipajul SAJ.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului la locul accidentului.


Sursa foto: ISU Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii