Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Istorie cu ghinion pentru patronul Joshua Castellano. Clubul Bamboo din Mamaia, al treilea care arde

ro

13 Aug, 2019 10:47 4825 Marime text
Marţi 13 a fost o noapte cu mult ghinion pentru patronul clubului Bamboo din Mamaia, locaţie care a fost cuprinsă de flăcări la scurt timp după miezul nopţii. Flăcările s-au extins rapid, clădirea arzând în totalitate.

Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea Constanţa spune că s-a intervenit cu un total de nouă autospeciale de stingere şi autoscara, în sprijin venind şi o autospecială de la Oil Terminal Constanţa. "În Mamaia au intervenit 7 autospeciale de stingere ale ISU Constanţa şi autoscara ISU Constanţa, iar în sprijin au venit 2 autospeciale de stingere de la serviciile private. 60 de salvatori au depus eforturi susţinute pentru localizare şi lichidare timp de 3 ore. Totuşi, mai multe echipe de pompieri au rămas pentru asigurarea zonei şi evitarea reaprinderii incendiului", transmit pompierii ISU.

Cauza probabilă a incendiului a fost un aparat de gătit (aragaz), care a fost lăsat nesupravegheat. Patronul clubului este Joshua Castellano.

Reamintim că Joshua Castellano a mai trecut de două ori prin nefasta experienţă de a-şi vedea cluburile cuprinse de foc. În 2005, clubul Bamboo din Capitală a fost mistuit de flăcări, Cătălin Botezatu, acţionar, acuzând, la momentul respectiv, că focul a fost pus intenţionat.

În ianuarie 2017, într-o zi de sâmbătă, când clubul este aglomerat, un incendiu puternic a izbucnit, din nou, la clubul Bamboo, la puţin timp de la tragedia din Colectiv. Numărul de victime nu a fost la fel de ridicat, însă oamenii aveau încă proaspătă amintirea dezastrului – peste 40 de persoane au fost rănite.

Adina Ghencea este studentă în anul III, la Facultatea de Comunicare şi Media, din cadrul Loughborough University.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii