Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Irina Begu nu va participa la Indian Wells

ro

06 Mar, 2015 23:32 1180 Marime text
Irina-Camelia Begu (24 de ani, locul 34 WTA) a anunțat, azi, pe contul său de Facebook, că nu va participa la turneul de la Indian Wells, din perioada 11-22 martie, deoarece nu este complet refăcută după ce a suferit o ruptură musculară intercostală.
 
"Visul meu era să joc din nou la Indian Wells, care este unul dintre turneele mele preferate. Recuperarea merge foarte bine, dar din păcate nu sunt încă 100% refăcută și a trebuit să mă retrag. Sper să revin cât mai curând pe terenul de tenis", a scris sportiva pe pagina sa de Facebook, citată de Agerpres.
 
Din cauza acestei accidentări, Begu nu a putut participa nici la turneele de la Acapulco (23-28 februarie) și Monterrey (2-8 martie).
 
"Este a doua accidentare a mea, prima a fost la umăr şi am gestionat-o foarte prost. Acum am experienţă şi nu voi mai intra în teren până nu o să fiu 100% recuperată", a declarat Begu pentru Digi Sport. Irina a avut un start de sezon excelent, deoarece a ajuns până în optimi la Australian Open şi până în semifinale la Rio de Janeiro.
 
Sursa foto: digisport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii