Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Olt Accident naval pe Dunăre. S-a răsturnat o barcă de agrement. Un tânăr este dispărut

ro

25 Jul, 2021 21:32 1719 Marime text
  • Eveniment naval pe Dunăre. O barcă de agrement s-a răsturnat.
  • Un tânăr este dispărut, iar un altul a necesitat îngrijiri medicale.
  • În barcă se aflau 9 persoane, toate din orașul Corabia.
  • Conducătorul ambarcațiunii era băut.

La data de 25 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment naval pe Dunăre, în zona portului Corabia.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Județean de Transporturi Olt, Poliției orașului Corabia, echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Olt, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și polițiști din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt.

Din primele verificări, s-a constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o barcă de agrement ce s-ar fi răsturnat.

În barcă se aflau 9 persoane, toate din orașul Corabia. 8 din cele 9 persoane au ieșit singure la mal, conștiente. Cea de-a noua persoană este un tânăr, de 21 de ani, care, în urma evenimentului, nu a fost găsit.

Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul orășenesc Corabia.

Conducătorul ambarcațiunii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare se desfășoară activități de căutare, fiind solicitată și echipa de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți.

Polițiștii desfășoară activități de cercetare pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, informează IPJ Olt.

Sursa foto: IPJ Olt
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii