Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Bărbat prins în timp ce ridica un colet ce conținea 2.5 kilograme de cannabis

ro

25 Nov, 2021 16:48 1217 Marime text

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din municpiul Galați, a fost prins în flagrant delict în momentul în care ar fi ridicat un colet, expediat din Spania. Coletul conținea 2,5 kilograme de cannabis.

Comunicatul oficial IPJ Galați:

„Ieri, 24 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați, au desfășurat o acțiune operativă de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și introducere în țară de droguri de risc.

Astfel, în municipiul Galați, un bărbat, de 38 de ani, a fost surprins în flagrant delict, în momentul în care ar fi ridicat un colet, expediat din Spania. Coletul conținea 2,5 kilograme de cannabis.

În urma administrării probatoriului, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și introducere în țară de droguri de risc, a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.“

Sursă foto: IPJ Galați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii