Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța, despre un eveniment rutier produs în această dimineață, în afara localității Mihail Kogălniceanu

ro

05 Nov, 2019 16:05 3543 Marime text
În această dimineață, un eveniment rutier s-a produs în afara localității Mihail Kogălniceanu. Iată ce spune purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu, despre producerea evenimentului rutier:

„Astăzi, în jurul orei 07.15, un bărbat, de 62 de ani, a condus un microbuz de transport călători (ruta Constanța – Hârșova) pe DJ 226, în afara localității Mihail Kogălniceanu, dinspre Mihail Kogălniceanu către Târgușor și, pe fondul nerespectării obligației celui care este depășit - să circule cât mai aproape de marginea din dreaptă a părții carosabile sau a benzii pe care se deplasează -  acesta ar fi creat o stare de pericol pentru un autoturism, condus de o femeie, de 41 de ani, în timp ce aceasta ar fi efectuat manevra de depășire a microbuzului.

Pentru a evita intrarea în coliziune laterală cu acesta, cunducătoarea auto a virat către stânga, unde a intrat pe acostament, ulterior pierzând controlul direcției și intrând în colizine cu un copac. 

Între cele două vehicule nu a existat o coliziune, iar după producerea evenimentului, conducătorul microbuzului nu a oprit și și-a continuat deplasarea. Acesta a fost depistat de polițiști în localitatea Saraiu. 

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii de 41 de ani”.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii