Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanţa a făcut publică dinamica accidentului de azi noapte. Trei victime. Taxi răsturnat în faţa unor case mortuare. Martori îngroziţi (galerie foto)

ro

16 Sep, 2018 07:45 11813 Marime text
Un grav accident de circulaţie a avut loc, azi noapte, la intersecţia străzii Bărăganului cu Theodor Burada din municipiul Constanţa, chiar în faţa unor case mortuare.

Acolo unde martorii, care participau la priveghi, pasagerii din taxi precum şi ocupanţii maşinii din judeţul Vaslui, implicată în evenimentul rutier, au avut parte de un eveniment rutier cum nu şi-ar mai dori să vadă.
 
În urma teribilei lovituri taxiul, cu număr de Constanţa, a fost pur şi simplu răsturnat în intersecţie.

La locul evenimentului au fost chemate impreionante forţe de salvare: medici, ambulanţe, autospeciale SMURD, precum şi echipaje ale poliţiei rutiere Constanţa.

Traficul a fost blocat minute în şir strada Theodor Burada fiind cunoscută ca una dintre cele mai aglomerate din municipiul Constanţa.

Iată şi comunicatul IPJ Constanţa:
 
În jurul orei 21.15, un bărbat, de 27 de ani, a condus un autoturism, pe strada Bărăganului din municipiul Constanţa, dinspre strada Corbului către strada Oborului unde, ajungând la intersecția cu Th. Burada, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 34 ani.

Acesta se deplasa pe strada Theodor Burada, dinspre bd. I.C.Brătianu catre strada I.L.Caragiale.

În urma coliziunii, al doilea autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto din al doilea autoturism,  precum şi a două tinere, ambele în vârstă de 20 ani, pasagere în acelaşi auto.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii