Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Bogdan Stroe recidivează cu alcoolul la volan! Studentă spulberată în staţia de autobuz de un tânăr şofer beat (galerie foto+video)

ro

10 Mar, 2015 00:00 4304 Marime text
O studentă în vârstă de 19 ani a ajuns, ieri dimineaţă, în stare gravă la spital, după ce a fost lovită violent de o maşină condusă de un tânăr inconştient. Fata se afla în staţia de autobuz de la Dobrogea, la capătul liniei RATC 100.
 
Şoferul unui autoturism Skoda a intrat cu viteză de pe bulevardul Aurel Valicu pe breteaua care duce spre bulevardul Lăpuşneanu, a acroşat două maşini parcate şi a intrat în plin în refugiul staţiei de autobuz.
 
Tânărul care a provocat accidentul era băut. Iniţial, el a refuzat să sufle în etilo-test şi chiar a încercat să părăsească locul accidentului înainte de sosirea poliţiştilor, au afirmat martorii.
 
În final, el a suflat în aparatul Dragger. Avea o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat! Cu toate acestea, Ionuț Bogdan Stroe, în vârstă de 22 de ani, din Ion Corvin, a declarat că nu a consumat băuturi alcoolice și că, pur şi simplu... „s-a întâmplat“.
 
Gabriela Udatu, tânăra în vârstă de 19 ani rănită de șoferul băut, este studentă în anul I la Inginerie Navală și, cu puţin timp înainte de accident, ieșise de la cursul de Educație fizică. Tânăra a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu suspiciune de fractură de coloană vertebrală şi cervicală, fracturi la ambele picioare şi traumatism cranio-cerebral acut deschis, iar la acel moment, medicii susţineau că tânăra este cooperantă.
 
Poliţiştii au stabilit că, de dimineaţă, în jurul orei 9.00, Stroe a mai fost implicat într-un accident soldat doar cu pagube materiale, pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Constanţa, unde a avariat alte două autoturisme, fără a sesiza organele de poliţie cu privire la acest fapt.
 
Tânărul este şi protagonistul unei filmări postate pe reţelele de socializare, la începutul lunii iunie 2014, când, împreună cu mai mulţi amici, s-a filmat în timp ce conducea un autoturism pe DN 3, în zona localităţii Băneasa, nerespectând normele rutiere.
 
La momentul respectiv, poliţiştii s-au autosesizat, identificându-l şi sancţionându-l contravenţional cu 850 de lei şi reţinându-i permisul de conducere pentru circulaţie pe sens opus, nefolosirea centurii de siguranţă şi lăsarea liberă a volanului în timpul mersului.
 
De asemenea, în perioada 15 ianuarie -13 februarie, acesta a avut permisul de conducere reţinut pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii