Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tânără a aplicat metoda „accidentul“ cu o bătrână „Avocata“ din Ovidiu, propusă pentru arestare

ro

21 Jan, 2015 00:00 2599 Marime text
Tânăra de 27 de ani, din Ovidiu, care a încercat să păcălească o bătrână prin metoda accidentul“, a ajuns în faţa magistraţilor.
 
Procurorii susţin că femeia, însoţită de o complice, Daniela Mihailov, a abordat o pensionară, dându-se drept avocată. Tânăra  i-a transmis bătrânei de 75 de ani, din localitatea Ovidiu, că nepotul ei ar fi comis un accident de maşină, soldat cu o victimă. Femeia trebuia să plătească 10.000 de lei pentru taxele de spitalizare şi pentru a nu i se face dosar penal. Apoi, „avocata“ s-a deplasat la domiciliul bătrânei, de unde a ridicat suma de 4.000 de lei, aceştia fiind toţi banii pe care femeia îi avea.
 
Din fericire, la scurt timp, un alt nepot al pensionarei a venit la domiciliul persoanei vătămate. Aflând cele întâmplate, acesta a solicitat ajutorul unui unchi şi au plecat în urmărirea „avocatei“ şi a complicei acesteia. Cei doi au reuşit să blocheze maşina femeii în trafic.
 
Oamenii legii au decis ca Daniela Mihailov să fie anchetată în stare de libertate, în timp ce tânăra a ajuns după gratii. Totodată, prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii