Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenţie dificilă a pompierilor, după ce o maşină s-a răsturnat şi a căzut într-o râpă. Mai multe persoane rănite (galerie foto)

ro

26 Oct, 2019 08:17 1865 Marime text
Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale ( o autospecială ASAS și o ambulanță tip B2 - EPA) în localitatea Pogana, la un accident rutier în care au fost implicate trei persoane și un autoturism.

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au găsit un autoturism marca Volkswagen Touran răsturnat pe cupolă și căzut într-o râpă adâncă de cel puțin zece metri. Autoturism răsturnat se află într-o poziție instabilă, astfel că intervenția a fost una foarte dificilă.

În momentul producerii accidentului rutier, în  autoturism se aflau trei persoane, doi bărbați și o femeie.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, cei doi bărbați au reușit să se autoevacueze, în cele din urmă aceștia reușind să o scoată și pe femeie, care se afla în stare de inconștiență.

Imediat, autoturismul a luat foc în urma scurgerilor de combustibil și a producerii unui scurtcircuit la instalația electrică.

Incendiul a fost lichidat de pompierii bârlădeni, după care, victimele au fost scoase din râpă.

Femeia a fost transportată în stare de inconștiență la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal  "Elena Beldiman" Bârlad. Ceilalți doi bărbați (din declarațiile acestora, paznici de noapte la spitalul municipal) au refuzat transportul la o unitate medicală de urgență. 

La intervenție au participat două echipaje formate din nouă subofițeri.

Sursă foto: ISU Vaslui
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii