Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Intervenție de urgență la Constanța. O mașină a căzut în lacul Tăbăcărie. În interior se află și un copil (galerie foto+video)

ro

25 Feb, 2020 13:57 18818 Marime text



În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în municipiul Constanța.

Din primele informații, este vorba despre un autoturism  cu două persoane (un adult și un copil) căzut în lacul Tăbăcărie. 

La fața locului se află o autospeciala de stingere cu modul de, o descarcerare grea, SMURD b, SMURD c, elicopter SMURD. Copilul de aproximativ 9 ani este scos din apă cu atac de panica. Un bărbat (bunicul) este scos și el, și se efectuează protocolul de resuscitare. Se direcționează și scafandrii pentru a verifica autoturismul, dacă mai sunt persoane. Din ceea ce spune copilul, în mașină ar fi fost doar el cu bunicul.

Din primele informații, se pare că bunicul avea 57 de ani. Au fost salvați de un martor care a văzut cum mașina cum plonjează în apă.

Scafandrii au verificat autoturismul, în interior nu se mai afla nimeni. Copilul are vârstă de aproximativ 9 ani este preluat de ambulanța SMURD b și transportat la spital.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța

În jurul orei 13.45, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre faptul că în canalul cu apă adiacent lacului Tăbăcărie s-ar afla un autoturism scufundat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele din autoturism, fiind vorba despre un bărbat de 63 de ani și un minor de 9 ani.

Din primele informații, se pare că, în timp ce se afla la volanul autoturismului în parcarea respectivă, bărbatul ar fi trecut peste bordura care delimitează parcarea și ar fi căzut cu autoturismul în canal.

Asupra bărbatului au fost găsite documente medicale, acesta fiind găsit în stop cardio-respirator. Copilul a fost transportat la spital, fiind conștient și cooperant.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


UPDATE 2: Bărbatul a fost transportat, cu elicopterul SMURD, la spital, în stare comatoasă, intubat și ventilat mecanic, precizează ISU Constanța.

UPDATE 3: Mașina a fost scoasă, marți seara, din lac.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii