Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de urgență Adjunctul IPJ Constanța, șeful Poliției Murfatlar și negociatorii, în misiune specială la Murfatlar!

ro

29 Mar, 2021 14:09 3647 Marime text


Misiune dificilă pentru Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, în Murfatlar, în această dimineață!

Adjunctul pe linie de Ordine Publică al IPJ Constanța, însoțit de șeful Poliției Murfatlar și de o echipă cu negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale s-au deplasat la un bloc de locuințe din Murfatlar, unde un bărbat amenința că se va arunca în gol.

Inițial, vecinii sunaseră speriați la 112, anunțând că bărbatul amenințase că va da foc blocului.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, pe numele bărbatului fusese instituită măsura carantinării la domiciliu.

La intervenție au participat și pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea cu o autoscară de la Detașamentul Medgidia.

Din fericire, în urma negocierilor, misiunea s-a încheiat cu bine, iar omul a fost transportat la spital, pentru investigații de specialitate.

Iată datele transmise legat de acest caz de Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța:

Astăzi, în jurul orei 09.55, polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că un bărbat ar amenința cu incendierea unui bloc de locuințe.

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii constănțeni (adjunctul - Ordine Publică al I. P. J. Constanța, șeful Poliției orașului Murfatlar și o echipă cu negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J Constanța).

Polițiștii au găsit persoana în cauză, un bărbat de 41 de ani, din Murfatlar, urcată pe blocul de locuințe, aceasta amenințând că se va arunca în gol, dacă nu va veni un procuror sa discute cu el.

Totodată, la adresa indicată s-au deplasat și pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea cu o autoscară de la Detașamentul Medgidia.

În urma negocierilor purtate cu polițiștii constănțeni, bărbatul în cauză a intrat în locuinţa sa, acesta fiind transportat la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru investigații de specialitate.

Polițiștii au stabilit faptul că pe numele acestuia fusese instituită măsura carantinării la domiciliu.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la gestul persoanei în cauză.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii