Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorul cu Dodge tunat (galerie foto)

ro

29 Mar, 2010 03:22 5170 Marime text

cap_4.jpgCu un Dodge tunat, în valoare de aproximativ 15.000 de euro, un poliţist constănţean este membru al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România şi simpatizant al clubului auto Anonymous. Bolidul a putut fi observat în toată splendoarea sa în Piaţa Ovidiu, în faţa restaurantului Pizzico, în urmă cu câteva zile, dar, potrivit unor surse, acesta poate fi văzut zilnic pe strada Dumbrava Roşie, unde domiciliază proprietarul acestuia.

dodge_02.jpgConform aceloraşi surse, Dodge-ul Caliber cu numărul CT 11 DNC îi aparţine inspectorului Aurică Dimciu, poliţist constănţean. Sus pe parbriz, bolidul are însemnele clubului Anonymous „Motor Sport", iar imediat dedesubt are lipite autocolante ale Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, dar şi de la International Police Association, Secţia Română, care funcţionează sub deviza „Servo per Amikeco" („Servicii prin prietenie"). În ediţia online a cotidianului nostru, puteţi observa mai multe imagini cu maşina tunată a inspectorului Dimciu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anonim 30 Mar, 2010 00:42 Ati facut o poza la o masina de pe strada si ati construit o poveste sf in jurul ei :)))))))))